Elektronische beveiliging

Realisaties en inspiraties


Wees als eerste op de hoogte van al de laatste nieuwe trends.
Voor vragen kan u steeds contact opnemen met ons.

Het Brepoels nieuws

De Kerkfabriek


Hallelujah! We hebben een kerk tussen onze realisaties! In opdracht van de Kerkfabriek hebben we Parochiekerk  Sint-Maarten  in Sint-Truiden mogen voorzien van camerabewaking. Maar waarom waren er camera’s nodig in een kerk?

Begin augustus werden we...

Realisaties

One-Stop kiest voor Brepoels


One-Stop in Munsterbilzen, een sterk bedrijf in truck en trailer service kiest voor Group Brepoels. De combinatie van een alarmsysteem en een camerasysteem.

Wim Claes Transport


Wim Claes Transport in Genk, een sterk groeiend bedrijf in de transportsector kiest voor Group Brepoels om hun totale beveiliging over te laten aan experts.

Horecazaak De Schuur 17


De schuur in Rosmeer, een horecazaak met klasse kiest voor Group Brepoels. De combinatie van een alarmsysteem en een camerasysteem.

Nelissen Fijn Mekaniek 


Nelissen Fijn Mekaniek heeft zijn beveiliging overgedragen aan Group Brepoels. Door onze exptertise en service kunnen ze bij Nelissen op hun twee oren slapen.

Colruyt Spar


De Colruyt Spar Group Kiest voor Group Brepoels voor de totale beveiliging. Dit zowel voor brand, alarm, camerabewaking en toegangscontrole

Gubbels Beton


Gubbels Beton, een van de grote spelers in de beton industrie heeft Group Brepoels ingeschakeld om zijn bewaking te voorzien. 

Inspiratie