Elektronische beveiliging

24/7 Service 

Onze 24/7 service zorgt ervoor dat uw beveiligingssysteem altijd optimaal functioneert. U kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om eventuele storingen zo snel mogelijk te verhelpen.


Om uw melding zo efficiënt mogelijk te verwerken, verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen met de benodigde informatie, onze technische experts zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met u opnemen om het probleem verder te bespreken en een oplossing te bieden.

 
 
 
 
 
 

FAQ

Meest voorkomende meldingen

Oranje driehoekje op mijn alarmsysteem

Het oranje driehoekje zal oplichten wanneer het systeem een probleem detecteert. De meest voorkomende oorzaken zijn uitval van de internetverbinding. In dat geval zal er een "Communicatie Storing" melding verschijnen en zal er een piepsignaal afgaan. Zodra de internetverbinding hersteld is, zal het systeem zichzelf herstellen en een melding naar uw telefoon sturen. Om het piepen te stoppen, drukt u op de # knop rechtsonder op uw codeklavier.

Mijn app maakt geen verbinding

Bij een update van je smartphone kan het voorkomen dat je opnieuw de instellingen moet aanpassen om verbinding te maken met je alarmsysteem. Dit kan eenvoudig door de app "Connect Alarm" te downloaden en het serveradres "cloud.topsecurity.nl" in te voeren. Vervolgens hoef je alleen je e-mail en wachtwoord in te voeren en zullen de instellingen en verbindingen automatisch worden gesynchroniseerd met het alarmsysteem.Mijn klok staat verkeerd op mijn alarmsysteem

Je kunt de tijd en datum aanpassen via de "Connect Alarm" applicatie op je smartphone. Als je bent ingelogd in de app en linksboven op het menupictogram klikt, zul je zien dat er een knop is voor "Tijd en Datum" helemaal onderaan. Met behulp van deze functie kun de de tijd synchroniseren met je smartphone.Openingstijden

Monday - Thursday
09:00 - 18:00
Friday
09:00 - 17:00
Saturday - Sunday
Closed